Bestill Annonse
Logg inn

Nyfødte

Totalt 5

Alma Regine

11.05.18 kom lillesøster Alma Regine til verden på Harstad sykehus. Tusen takk til fødeavdelingen for god omsorg og hjelp. Hilser så mye til slekt og venner. Anna er ei veldig stolt og flink storesøster. Takknemmelige foreldre er Peter Holger Johnsen og Ida Elise Heiberg

Vår Cathrine

Lillesøster Vår Cathrine kom til oss 26. april ved UNN Harstad. Takk til jordmor Katja og jordmorstudent Marita for god støtte under fødselen. Hanna er stolt storesøster, og vi er takknemlige foreldre.

Johanne

Den 18.03.18 kom endelig lillesøster til verden på Bærum Sykehus. Johanne var med sine 51 cm og 3700 gram helt perfekt. Thea og Albert er stolte og omtenksomme storesøsken og synes lillesøster er verdens søteste. Vi vil benytte anledningen til å hilse så mye til venner og familie, særlig bestemor og far på Gangsås og oldeforeldre på Ibestad. Vi er lykkelige og takknemlige foreldre til 3, Ida og Erling Telhaug.

William Lindbjør Gullvang

Nyforelsket ble vi igjen 14.05.2018 kl. 22:55. for da kom nydelige William til oss! Storebror er kjempestolt og vil ofte holde, susse og kose. Ellers har alle det bra og vi koser oss sammen. Tusen takk til Føden på UNN Harstad, og spesielt takk til jordmor student Marita Jakobsen og jordmor Ingvild Berg.

25. mai kom endelig jenta vår til verden. Med sine 3715 gram og 51,5 cm var hun helt perfekt. Takk til jordmor Berit for god oppfølging under svangerskapet. Takk til alle på føden i Harstad, spesielt takk til jordmor Liza og Airin som tok i mot jenta vår. Stolte og takknemlige foreldre er Tone-Lise Karlsen og Ted Are Røkenes