Bestill Annonse
Logg inn

Unge fyller år tom 12 år

Totalt 12

Thorbjørn Mikal 11 år

Imorra 3. des fylle vår flotte storebror 11 år, du nærmer deg tenåran med stormskritt. Detta året har du fått stor glede av fotballen, leker/spiller med ballen daglig, og utvikler deg godt med dine venner på Medkila. Du trives også godt på spillekveldene på frelsesarmeen, og å være sammen med dine venna. Vi sett utrolig stor pris på dæ. <3 Morsomt at du har fått premier league og champions league kampa på skjermen i stua, og fått oss alle til å heie på Manchester United. Vi elske dæ, og verdsetter veldig ditt humør og engasjemang! Bursdagsklemma ifra Sigrun Laurentse og mamma

Albert Ferdinand Roaldsen Markussen

Hipp hurra for god gutten vårres Albert som fyller 2 år i dag 5.desember. Vi glede oss til og feire deg med familie og venner. Kjempeglad i deg. Hilsen mamma, pappa, Ella, June, Malin, Noah og Kurt

Lucas Emilio Frikstad Solvang 10 år

Hipp hurra for gutten vår som idag fyller 10 år! Det skal vi feire, du fortjener en fest med alt det som du liker best. På hiphop du lærer deg dansemoves, det er god underholding og ha deg i hus! Du finner på sprell fra morra til kveld, men en snill og god gutt er du likevel. Vi ønsker deg en super dag, og gleder oss til å feire i lag. Gratulerer så mye med dagen, Lucas Emilio! Vi er kjempeglad I deg! Klem fra Isabella, Emanuel, mamma og pappa

Sunniva Ananiassen Tømmerås 11 år 6. desember

Supersonisk fart – på alt! Kommer ikke til å sakke av – ferdig snakka! Du turner, går på handball, er med venner og jobber bra med skole. Ingenting å utsette på energinivået. Vi gleder oss til å feire dagen din sammen med deg. Gratulerer masse med dagen, sola vår! Vi er kjempestolte av deg! Klem fra storesøster, mamma, pappa, Por, Nemo og Nusse.

Live Collin

Hipp hurra for vår hærlige datter og lillesøster, Live, som fyller 4 år i dag! «Kitti», Mille, Mari, Selma, mamma og pappa er kjempeglade i deg og skal gjøre alt for at dagen din blir super! Live hilser til alle kjente, og særlig til små venner og fantastiske voksne i Byggeklossen barnehage!

Kjære Karla Johansen Øverland! Farmor, farfar og tante si flotte prinsesse. Du prater som en foss - og forstår deg på det meste, din unge alder til tross. Og så synger du så vakkert! Du er bare helt super, og vi er veldig glad i deg. Hilsen farmor, farfar og tante på Stangnes.

Håkon Aleksander i Sørvika fyller 1 år mandag 11. desember

Bestemor og bestefar sin lille skatt. Du har gitt oss så mye glede siden du kom til verden. I helga er du blitt feira med kake og gaver. Gratulerer med dagen fra bestemor, bestefar og onkel Marius. Snutekos fra kattepusene :-)

Daniel 10 år

Gratulerer så mye med dagen, Daniel. Du er en fantastisk snill og morsom gutt. Full fart dagen lang med venner og fotball. Elsker at det skjer noe hele tiden. Måtte dagen bli like flott som du er. Glad i deg! Store bursdagsklemmer fra mamma, pappa, Marius og resten av familien.

Elisabeth Langmo

Her kommer danseglade og sporty Elisabeth som fyller 11 år i morgen. Du er ei flott og omtenksom jente som vi er veldig glad i. Gratulerer en masse med dagen. Stor klem fra bestemor og bestefar.

Lars Mio 2 år

Med glimt i øyet og tøff i trynet. Ser han ofte på traktor og Lynet. Mammas Gullklump og pappas Storsjarmør. Og storesøsters Beste lillebror. Godgutten Lars Mio fyller hele 2 år den 12. desember. Du beriker hverdagen vår med mye energi og latter. Vi er kjempeglad i deg. Hui buorre dunnje! Lihkku beivviin!