Bestill Annonse
Logg inn

Gratulasjoner

Totalt 37

Ann-Kristin Tunes 50 år

Hipp, hipp, hurra for den godeste 50-åringen vi veit om! Du vise så mye omsorg for alle rundt dæ, og passe på både barn og tantebarn når enn det trengs. Når du endelig får litt tid for dæ sjøl, ja da fyk du opp fjellan og bortetter skiløypen så fort at selv ungan dine slit med å holde følge. Glede og livlighet sprer du kor enn du går, og vi e evig takknemlig for å ha dæ i livan vårres! Bursdagsklemma fra alle på Fosshaugen og i Medkil

Turid Annie Karlsen 70 år

Hipp, hipp, hurra for den snilleste 70-åringen vi vet om! Kjære mor Turid Gratulerer så mye med den store dagen.Du viser så mye omsorg for alle rundt deg og stiller alltid opp for oss.Takk for at du er den du er, vi ønsker deg alt godt og håper du får en kjempefin dag i bobilen sammen med far på ferien dere allerede er godt i gang med . Vi er veldig glad i deg -du er best!Klem fra Trude,Berit og resten av familien.(Som den ungdommelige jubilanten mor er kan hun nås og gratuleres på sosiale medier eller på telefon 91118547 :-) )

Kåre Bakken 75 år

Kjære pappa, bestefar, far og svigerfar! Gratulerer så mye med den store dagen din i dag, 9. juni. Med uendelig kapasitet på skiturer, hytteliv, gartnertriks, transportetapper og ikke minst båtliv føler vi oss superheldig som har deg. Det finnes ikke nei i ditt vokabular, og vi er så takknemlige for all god hjelp, eventyr og fine opplevelser vi har hatt. Vi håper du får en minnerik og fin feiring med familien, vi gleder oss til å gjøre stas på deg. Vi er kjempeglad i deg! Stor bursdagsklem fra Vibeke, Vidar, Victoria, Michael, Mads, Kristine, Ole, Lene, Christian, Frederik og Karl.

80 år!

Den 12. juni feierer vi Anne Irene Isaksens store dag. Dagen feires på Skauvol (Rundhågen) Sørvikmark. Kaffe og noe til kan dere få når dere kommer innom. Vi søsken ønsker deg en fin 80-års dag.

Cassandra 7 år

Gratulerer med 7 års dagen 10 juni. Store og varme bursdagsklemmer fra Besta og Beste i Tennvassåsen. Terri hilser også . Håper du får en fin bursdag.

Sunniva 7 år!

God og snill, ofte lattermild Veldig nøye, men med glimt i øyet Har alltid en klem, venner med hjem Herlige du, i dag er du sju! Gratulerer med dagen fra Louise, Mamma og Pappa.

Lillian Karlsen 80 år!

Vår kjære mamma, svigermor, mor og oldemor fyller 80 år søndag 10. juni! Du er ei driftig dame, omsorgsfull og snill. Sterk og modig, og vet hva du vil. Som 80-åring så holder du deg godt. Uforskammet godt, du er rett og slett flott! Du sa: "Bilde i avisen skal dere bare glemme!". Men denne gangen fikk du ikke bestemme :) Så nå må du ikke få vondt i magen, vi ønsker jo bare å GRATULERE MED DAGEN!! Stor klem fra Anne Lise & Ole Jacob, Randi & Ivar, Elin & Geir. Elisabeth, Stina & Morten, Charlotte, Tom & June, Maria & Hans William, Benedicte. Kristoffer, Kevin, Sivert, Wilhelm, Kaisa, Lionel, Anton & Nola.

Kathrine Holten 40 år

Tenk at denne spreke damen blir 40 år! Vi gratulerer vår mamma og samboer med dagen som er 10 juni. Du er verdens beste mamma og kjæreste og vi er utrolig glad i deg. Store klemmer fra Otelie,Niklas og Stian

Gunnar Gravrok 75 år

Hipp hurra før snille, gode pappan vår Tenk på det, du er hele femogsytti år! Man skulle ikke tro at du er blitt så stor. Du har jo ennå hår som spirer og gror. Den tålmodigste sjela vi er så heldig å kjenne, det er meget sjeldent å hører deg kjefte og skjenne. Litt slitedeler du nå må bytte, men det må til skal du kunne gjøre nytte. På hytta mamma har stadig prosjekter, det er mye som bør gjøres, men det hender du nekter. Selve dagen skal feires i ro og mak, noe som er forøvrig helt etter din smak. Ferden den går til Svolvær på hotell, Tror neppe det blir noe store hopp og sprell. Gratulerer så mye med dagen din, pappa og bestefar! Håper du og mamma får en fin feiring av dagene deres i Lofoten. Mange klemmer fra Mona, Kent, Emil, Elias, May-Hilde, Steffan, Sigurd, Henrik og Frida :-)

Edith Lillefuhr

Vi gratulerer vår kjære og snille mor med 85 årsdagen som var den 10.06 Fra alle dine som er så glad i deg.